Stressbehandeling op osteopathische wijze

Stressbehandeling op op osteopathische wijze
Door verschillende cursussen die ik heb gevolgd en tijdens ontelbare behandelingen die ik aan mijn klanten gaf, heb ik geconstateerd dat er duidelijke verbanden zijn tussen stress, iemands emotionele toestand of vermoeidheid, en specifieke menselijke lichaamsstructuren.
Alles wat ik nodig had om mijn kennis te verdiepen en mijn mogelijkheden uit te breiden, was de juiste cursus. Ik heb er heel lang naar gezocht. En eindelijk… Ja! Ik had hem gevonden! Ik heb de opleiding: “Behandeling van stress en vermoeidheid op osteopathische wijze” gevolgd. Een wereld van nieuwe methoden ging voor mij open!
Voor steun bij stress, slapeloosheid of vermoeidheid kun je bij mij terecht.
Als je misschien in behandeling bent bij een psycholoog of zelf al meditatie of mindfulness beoefent, dan kan mijn behandeling beide processen zeer goed ondersteunen.
logo